Er du virksomhedsejer? Tilbyd mobiler til dine ansatte!

At drive sin egen virksomhed er en drøm for mange. Er du en af dem der har taget springet, og driver du allerede en velfungerende virksomhed med op til flere ansatte? Så skal du først og fremmest ønskes tillykke. Og dernæst anbefales du på det kraftigste at overveje at tilbyde samtlige dine ansatte en arbejdstelefon. Der er nemlig skattemæssige fordele behæftet med dette, og samtidig styrkes effektiviteten i virksomheden. Læs mere om det her.

Køb af mobiltelefoner kan trækkes fra i virksomhedsskatten

En klar fordel ved at tilbyde sine ansatte mobiler, og for den sags skyld andre elektroniske medarbejdergoder såsom computere, er at indkøbet af mobilerne kan trækkes fra i virksomhedens skat. Der er nemlig i sagens natur tale om en udgift, og jo flere udgifter i som virksomhed har, jo mindre skat skal i betale af jeres omsætning. Dermed ikke sagt, at i ikke skal passe på virksomhedens mobiler. Der er trods alt stadig tale om en udgift, så pas godt på dem, f.eks. ved at smutte forbi https://mobiltasken.dk/ og købe covers og tasker til samtlige mobiler. Så er de godt beskyttet.

Effektiviteten i virksomheden styrkes via medarbejdermobiler

Har du nogensinde oplevet at det har været svært at komme i kontakt med dine ansatte? Forhåbentlig ikke, men hvis du har, så har det garanteret været, fordi dine ansatte ikke har været udstyret med medarbejdermobiler. Så her gemmer sig endnu en god årsag til at få indkøbt medarbejdermobiler til samtlige ansatte i din virksomhed.

Når dine ansatte udstyres med en mobil, er det samtidig lettere for jeres kunder at komme i kontakt med jer. Forestil dig f.eks. at du driver en håndværksvirksomhed, og at dine kunder er private. De står måske en dag og afventer at din ansatte kommer forbi for at installere et solcelleanlæg, men de har en vigtig information som er nødvendig at videregive til din ansatte inden han ankommer til kundens adresse. Her er det altså smart at give kunderne mulighed for at ringe jeres folk op, og det skal naturligvis foregå på en medarbejdermobil, og ikke den ansattes private telefon. For virksomhed og privatliv skal altid holdes adskilt.