Bliv klar til uddannelsesstart

Selv om vi holder sommerferie, så er det alligevel nu, du skal til at begynde at tænke på at blive klar, hvis du skal begynde på en ny uddannelse til efteråret. Tiden flyver afsted, og du vil opdage, at det lynhurtigt bliver september, hvor de lange uddannelser på universiteter og på andre uddannelsesinstitutioner begynder. Uddannelsesstarten er dit første skridt ind i en erhvervskarriere, der forhåbentlig bliver både spændende og lønsom, så det er vigtigt, at du møder klar og motiveret op.

Her er nogle tips til, hvad du skal tænke på, inden du begynder på en ny uddannelse.

Hav din teknik i orden

Når du skal starte på studiet, er det vigtigt at have teknikken i orden. En god pc eller Mac hører til, hvis du skal kunne fungere effektivt på studiet, men også en smartphone, som du kan bruge, når du skal dokumentere ting eller holde kontakten til dine medstuderende. Og klæd din smartphone på med et flot og elegant mobilcover, så du kan holde den stil, du gerne vil. Med et flot mobilcover bliver studiestarten ikke alene effektiv, men også trendy, og det er vigtigt for mange. Du kan finde et godt og flot mobilcover på Holdit.com, der har et meget veludbygget udvalg og samtidig tilbyder gode og konkurrencedygtige priser.

Sørg for et godt studiemiljø derhjemme

Selv om meget af et studie i dag foregår på uddannelsesstedet, så er det vigtigt, at du også har et godt studiehjørne derhjemme, hvor du kan fordybe dig i bøger og andet studiemateriale. Et godt studiehjørne er kendetegnet ved en god arbejdsplads, hvor du kan sidde godt, når du skal læse, og hvor du har plads til din pc eller Mac og de materialer du skal bruge, når du skal lave opgaver og projekter.

Her vil det være en fordel, hvis du kan mødes med din studiegruppe, så I ikke kun kan være på uddannelsesinstitutionen, men også mødes hjemme hos hinanden. Det sociale aspekt er vigtigt ved et studium. Brug tid inden studiestart på at få indrettet et godt studiehjørne derhjemme.

Hold dig i form og spis sundt

Et tredje tip, vi vil give dig, for at du skal blive klar til studiet, er at komme i form og spise sundt. Det kræver energi at komme godt fra start ved en ny uddannelse, og derfor er det en god idé, at du også har din krop med i spillet. Og selv om alting bliver dyrere og dyrere i øjeblikket, er det faktisk muligt at leve sundt for få penge. Grøntsager er eksempelvis nogle af de fødevarer, der stiger mindst i øjeblikket, og mange gode grøntsager hører som bekendt med til en sund livsstil.

Vi ønsker dig held og lykke med din nye uddannelse – og husk nu at nyde ferien inden du skal i gang.