Hvad hvis jeg ikke har tid til at tage en uddannelse?

Hvis du ikke føler, at du har tid til at tage en uddannelse, og du bare ønsker at komme i gang med din egen virksomhed hurtigst muligt, så er der naturligvis også andre muligheder, og det er disse, du bør interessere dig for. For selvom du ikke synes, du har tid til at tage en uddannelse, så er der alligevel nogle muligheder, som du sikkert kan bruge. Rigtig mange uddannelser kan i dag læses på deltid, og det er her, du eventuelt kunne kigge nærmere på uddannelsen HD, der giver dig mange muligeder. Denne læses også på Handelshøjskolen, og den minder rigtig meget om at tage en cand.merc. Det er mange af de samme elementer, der går igen, og du vil med sikkerhed kunne lære det, du har brug for. Det, der adskiller denne uddannelse fra de andre uddannelser, er, at du skal betale for den. Det kan godt være, du ikke umiddelbart har lyst til at betale for din uddannelse, men det giver dig jo nogle fordele, at du kan læse på deltid, for på denne måde kan du være i gang med din virksomhed sideløbende, hvilket er sværere, hvis den uddannelse, du læser, er på fuldtid.

Når du først er i gang med din HD, er der ingen grænser, og her kan også læses på linjer som finansiering, regnskab samt strategi og ledelse. Du har dermed nogle af de samme muligheder, som du vil få med din cand.merc., og du kan tilmed arbejde med din virksomhed ved siden af. Det gode ved denne uddannelse er også, at dine medstuderende også sidder enten i erhvervslivet eller med egen virksomhed, og på den måde kan I virkelig sparre med hinanden og have meget glæde af hinanden. Det kan også være, at det er på denne uddannelse, du møder din næste forretningspartner. Det vil jo være til stor glæde og gavn for både dig og andre.

I virkeligheden så handler det jo om, at man altid har tid til det, man virkelig gerne vil, og tiden skal aldrig være en undskyldning. Derfor må du ikke holde dig tilbage, når det handler om at skabe dig selv og din fremtid. Vi anbefaler dig at gå efter det, du allerhelst vil, og når du har fundet den rette uddannelse, så er det bare at gå i gang og se, hvad der sker.