Bliv en effektiv iværksætter

Som iværksætter har du dagligt en lang to-do liste, som du skal nå. Driver du et enkeltmandsfirma, og har du ansvaret for det hele selv, så skal du have mange bolde i luften. Der skal både laves regnskab og andre administrative opgaver, der skal tages imod kundeordrer, varer skal sendes, og du skal også lave markedsføring for dit firma og dine produkter. Det kan nemt virke uoverskueligt med alt det, du skal nå på en enkelt arbejdsdag eller i løbet af en dag, uge eller måned. Derfor kan du med fordel tage et kursus i, hvordan du bliver bedre til at planlægge og udføre opgaverne effektivt.

Kurser i Business Planning og effektivitet

Der findes forskellige kursusudbydere online, som tilbyder kurser i Business Planning og kurser i, hvordan du bliver mere effektiv i hverdagen. Hvor lang tid et kursus tager, og hvad det koster varierer, men hvis du gerne vil have effektive redskaber til at få styr på din opgaveliste og få tingene gjort, så er pengene helt sikkert godt givet ud.

Dit eget ansvar

Som iværksætter har du ingen arbejdsgiver, som giver dig pisk eller gulerod. Du skal selv kunne motivere dig selv, og du skal selv for opgaver løst hver eneste dag. Det kræver både masser af motivation, men det kræver også, at du ved, hvordan du bedst muligt tilrettelægger din tid, så du er så produktiv og effektiv som muligt.

Lær at prioritere opgaver

På et kursus kan du lære, hvordan du skal prioritere opgaverne, og hvordan du kan se, hvilke opgaver der skal laves først. Du vil aldrig få sat flueben ved alle punkter på to-do listen, for der kommer hele tiden nye opgaver til. Men du kan lære, hvordan du får styr på dine opgaver og får dem lavet, så du undgår, at arbejdspresset vokser dig over hovedet, og du ender med at få stress.

Lær at nå dine mål

Har du en dårlig vane med at udskyde ting eller holde for mange pauser i løbet af dagen? Udsætter-syndromet er meget velkendt, og du er ikke særlig produktiv, når du hænger fast i sådan et mønster. På et kursus kan du lære at sætte dig mål og nå dem effektivt, så du ikke længere behøver at udskyde alting.

Tid til familielivet

Som iværksætter er arbejdsdagene ofte lange, og grænserne mellem arbejdsliv og fritidsliv er ofte flydende. Men hvis du med et kursus kan lære teknikkerne til at blive mere effektiv på jobbet, så har du også mere tid til at være sammen med din familie. Det vil dine børn sikkert være glade for, og så kan I jo tage ud og shoppe i weekenden og købe moderigtig tøj i Kids Brand Store, hvilket de helt sikkert vil synes er fedt. Så kan du også få ladet batterierne op, så du er frisk til at møde ind på jobbet igen og give den en skalle som effektiv iværksætter.